به گزارش ایسنا، پرفسور بارت دی استروپر گفت: امیدواریم در آینده و تا سال ۲۰۲۵ آلزایمر حتی با وجود غیر قابل درمان بودن همچون بیماری HIV/ایدز کنترل پذیر شده و به وضعیت ثبات برسد. همچنین این احتمال وجود دارد مغز تغییر وضعیت داده و توانایی از دسترفته ذهنی خود را پس از متوقف شدن پیشرفت بیماری حفظ کند.
وی همچنین افزود: نمیتوانیم در سال ۲۰۲۵ درمان زوال عقل را جشن بگیریم اما امیدواریم تا آن زمان گروههایی از بیماران به همان شیوهای که امروز مبتلایان به HIV/ایدز تحت درمان قرار دارند درمان شوند. در صورتیکه بتوان این بیماری را در مراحل اولیه به حالت ثبات نزدیک کرد این احتمال وجود دارد مغز بخشی از کارکرد از دست رفته خود را مجدد بدست آورد.
این محقق قصد دارد مطالعات خود را از آمیلوئیدها فراتر برده چرا که تا کنون بیشتر توجهات روی آنها بوده است. پلاکهای بتا آمیلوئید عامل کلیدی این بیماری شناخته شده اند اما نقش دقیق آنها همچنان نامشخص است.
به اعتقاد این محقق فرضیه آمیلوئیدها ناصحیح نیست اما قدیمی شده است چرا که از ۲۵ سال قبل اطلاعات بسیاری در مورد این بیماری بدست آمده که با این فرضیه سازگاری ندارد.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، این محقق گفت: زوال عقل همچون سرطان بیماری پیچیدهای است که فاکتورهای متعددی در بروز آن نقش دارند اما امیدواریم مقابله با این بیماری سریعتر از کنترل سرطان انجام شود.
نظر شما